Route royale


De invloeden van het Koninklijk huis zijn in Apeldoorn en omgeving goed voel- en zichtbaar. Dwalend door de bossen van Kroondomein Het Loo kun je de invloed die de koninklijke familie de afgelopen honderden jaren heeft uitgeoefend op het gebied met eigen ogen zien en ervaren. De route leidt je dwars over de Veluwe. Je komt onder meer door het centrum van Apeldoorn, langs het Oranje Park, door Buurlo en Hoog Soeren. Neem ook een kijkje bij Paleis Het Loo. Ondanks de sluiting van het hoofdgebouw ben je van 30 maart t/m 30 september 2018 van harte welkom in de paleistuinen, stallen en restaurants. En met Kerst is er een speciale editie van Winterpaleis Het Loo.

Klik hier om de route te downloaden.

De lengte van deze route is circa 32 kilometer. Wil je de route onderweg korter maken of juist verlengen? Op elk knooppunt vind je een kaart op het informatiepaneel en kun je zelf eenvoudig je route aanpassen.


1 response to this post

Zo mooi!!!! De heide, het bos, de herten die vlak voor je oversteken. Mooie heuvels en dalen. Sommige stukken ben je gewoon alleen op de wereld. Echt puur natuur

Geef een reactie

Nieuwsbrief ontvangen?!

Op de hoogte blijven van de laatste updates en informatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!