Downloads

Op deze pagina kun je per gemeente het nieuwe ontwerp van het Fietsknooppuntennetwerk Veluwe bekijken. Deze informatie is bedoeld voor professioneel gebruik.

Voor gebruik door consumenten adviseren wij een fietskaart of routeplanner te gebruiken. Fietskaarten zijn verkrijgbaar bij VVV-kantoren, recepties van hotels en campings, boekhandels of op internet.

Informatie voor professioneel gebruik:

  • Het ontwerp van het nieuwe netwerk is tot stand gekomen in overleg met de Veluwse gemeenten, terreinbeheerders en lokale organisaties. Wanneer u vragen heeft over de gekozen routes in het nieuwe netwerk dan kunt u¬†contact opnemen met de betreffende gemeente.
  • Het ontwerp op bijgaande kaart is in principe definitief, maar verkeerssituaties veranderen voortdurend. Het kan daarom zijn dat de werkelijke situatie na aanleg afwijkt van de situatie op de kaart.
  • Het nieuwe netwerk is ook beschikbaar in shapefiles voor GIS-toepassingen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken kunnen deze worden opgevraagd bij het Landelijk Fietsplatform. Meer informatie hierover vind je op:¬†fietsplatform.nl/uploads/2016-Beleid-Fietsplatform-levering-fietsroutedata.pdf

Nieuwsbrief ontvangen?!

Op de hoogte blijven van de laatste updates en informatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!